Klimakteriesymtom

Då vi kvinnor har östrogenreceptorer i hela kroppen, så kan vi råka ut för en hel del symtom, som vi kanske inte alls kopplar ihop med klimakteriet. Det är då vanligt att vi söker för det enskilda problemet och att varken läkaren eller du kopplar ihop det med sjunkande könshormoner och klimakteriet. Det kan därför vara bra att ha koll på de vanligaste symtomen, och också vad du kan göra själv för att lindra. Kom ihåg att vi alla är individer och upplever symtom på olika sätt och att råden enbart är riktgivande. Våra referenser till klimakteriesymtom hittar du HÄR

KLICKA PÅ SYMBOLERNA FÖR ATT LÄSA OM VARJE SYMTOM

Vallningar

Trött och energilös

Minnespåverkan och koncentrationssvårigheter

Torr och kliande

Tunt hår

Underlivet

Oregelbunden mens

Deppig och låg självkänsla

Rinnande ögon

Munhälsa

Muskel- och ledvärk

Viktuppgång

Vill du veta om du är eller är på väg in i klimakteriet?

Gör vårt test så får du svar direkt! Kontakta oss via vårt kontaktformulär så skickar vi det till dig. 

⇢ Ja, jag vill göra testet!

ERBJUDANDE

Prova vår app gratis en hel månad

I vår verktygslåda för hälsa är ett av nyckelverktygen vår kost. Det är viktigt att du får i dig den energi du behöver, protein, kolhydrater och fett i rätt mängd, och inte minst de vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera optimalt. Om du har detta på plats, så har du en stabil plattform att stå på!

Så hur vet man om man får i sig allt det man behöver? Jo, genom att analysera sin kost. Vill du ha tillgång till vår fantastiska app helt gratis? Allt du behöver göra är att lämna ditt namn och e-post. 


Du får tillgång till appen kostnadsfritt under en hel månad. Värde 195 kr.
integritetspolicy