MENOMIGHTYS TJÄNSTER

Vi erbjuder ett brett spann av professioner som kan hjälpa dig med de flesta symtom. En stark rekommendation, så att du hittar rätt, är att du bokar vår gratis 15 minuters konsultationssamtal, så vi kan rekommendera dig till rätt profession. 

Vi som hjälper dig har alla en kunskap och erfarenhet av att hjälpa kvinnor i klimakteriet. De flesta av oss har också personlig erfarenhet av denna period i livet.

Welcome to book!

Kostnadsfritt konsultationssamtal

Vi rekommenderar ett första samtal för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Tid: 15 min
Gratis

⇢ Jag vill boka samtal!

Klimakterierådgivning

Få information, en förståelse för vad som händer i kroppen i klimakteriet, hur du vet om du är i klimakteriet och vad för riktlinjer primärvården har vad gäller hormonbehandling eller vilka frågor du bör ställa och själv få svar på när du besöker vården. 

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss!


⇢ Jag vill veta mer


Samtalscoach

Det är ofta ganska tökigt i våra liv i den här åldern, och det kan vara skönt att reda ut sina tankar med någon. Vi erbjuder Samtal med vår härliga coach Cecilia. Du väljer själv om du vill prata med Cecilia ett enstaka tillfälle, eller köpa ett paket med flertalet tillfällen.


⇢ Jag vill veta mer!

Kost- och träning

Skräddarsytt kost- och / eller träningsprogram utefter dig och dina behov. Finns i olika nivåer och längd. Du kan också enbart köpa tillgång till appen, om du önskar det.


Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss!


⇢ Jag vill veta mer!

Hår- och/eller makeuprådgivning

Många av oss upplever att håret blir både torrt, sprött och tunt när vi går in i klimakteriet. Jessica har en lång erfarenhet av att möta kvinnor i vår ålder och kan råda dig till egenvård. Har du samma slags makeup och samma teknik sedan årtionden? Jessica är makeupartist och kan ge dig råd om hur du kan leka med skuggor i ansiktet, eller vilka produkter du kan använda i det här stadiet i livet.


⇢ Jag vill veta mer!

Hud- och nagelrådgivning

Även huden drabbas av inte bara vårt generella åldrande, utan även av könshormonerna. En stor andel upplever att huden blir torrare och allergier blir framträdande, och vissa får problem med acne. Helena är hudterapeut och även nagelteknolog, med medlemskap i Svenska Hudterapeuters Riksförbund. Vilka ämnen i krämer ska jag titta efter, i vilken ordning ska jag använda produkter, är frågor du kan få svar på.


⇢ Jag vill veta mer!

Föreläsningar

Öppna föreläsningar annonseras på hemsidan och i sociala medier, där tid och pris också finns tillgängligt. 

Slutna föreläsningar i mindre grupp eller för företag finns tillgängligt. Vänligen ta kontakt med Helena Kullberg för mer information och pris. 


⇢ Kontakta Helena

OBS! Det vi inte kan erbjuda i dagsläget är specifik rådgivning och förskrivning av hormoner. 

⇢ se våra köpvillkor här.

MENOMIGHTYS APP

MenoMightys app är ett professionellt verktyg för kost- och träningsupplägg och för att analysera ditt näringsintag in i minsta detalj. Vi coachar dig med hjälp av meddelandefunktionen och via våra digitala möten, om du köpt ett paket där detta ingår. Du blir inspirerad med härliga recept, och kan också lägga in dina egna.

◦  Alltid individualiserat

◦  Inspirerande recept

◦  Tränings- eller rörelseprogram

◦  Direktkontakt med din MenoMighty-konsult via chatfunktionen

Du kan köpa tillgång till vår app på olika nivåer. Läs mer här.