MenoMightys köpvillkor


Företagsuppgifter
H Kullberg Consulting AB
Sjöhällsvägen 3
179 61 Stenhamra

0702-100 457
info@menomighty.com

Org nr: 559161-4630

Priser
Alla priser anges i SEK och är inklusive 25% mervärdeskatt. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i texter, priser och produktinformationer.

Personuppgifter
MenoMighty hanterar samtliga personuppgifter på ett korrekt och kontrollerat sätt för att dina uppgifter inte ska kunna läsas av obehöriga. Vi följer dataskyddsförordningen GDPR, och de personuppgifter som lämnas vid köp används endast för att administrera ditt köp. När du lägger din beställning hos oss måste du uppge dina personuppgifter såsom namn och telefonnummer.

Du har rätt att få ta del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas. Du har alltid rätt att utan någon speciell anledning begära att informationen om dig ska raderas. Läs vår Integritetspolicy.

Beställning
När du har slutfört ditt köp får du en orderbekräftelse till den e-postadress som du lämnade i samband med köpet. Om du önskar ett formellt kvitto, exempelvis när du ska använda ditt friskvårdsbidrag, kontakta oss på info@menomighty.com.

Betalningssätt
MenoMighty samarbetar med Swish för betalningar. Ingen extra avgift tas ut vid swishbetalning.

Ångerrätt
Du har alltid ångerrätt från orderbekräftelsen fram till 24 timmar innan bokad tid, enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Meddela oss via mail info@menomighty.com, för återbetalning. Återbetalning sker inom en vecka efter att meddelande om ånger nått oss. I det fall du uteblir från det bokade mötet, eller att avbokning sker kortare tid än 24 timmar innan bokat möte, återbetalas ingen del av kostnaden. 

MenoMighty följer Distanshandelslagen och Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och beslut.