KOST & TRÄNING

En varierad och balanserad kost är en förutsättning för att vi ska må bra och vara fyllda med energi. Vi skräddarsyr kost- och träningsprogram utefter dig och dina behov. I vår app kan du logga din kost och träning för att nå dina mål.

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss!


KOSTANALYS

I de större kostanalyspaketen ingår ett första längre samtal, där vi kartlägger dina mål och din utgångspunkt. Denna information används sedan för att justera totalt energi- och makrointag (det vill säga andel protein, kolhydrater och fett). Inställningarna i appen är därför anpassade efter just DIG

Därefter får du tillgång till vår app, där du registrerar mat och rörelse i en vecka. Efter den första veckan har vi ytterligare ett samtal där vi pratar om hur veckan har gått och om vi eventuellt behöver justera inställningarna något. 

Uppföljning och dialog sker sedan löpande under resterande 11 veckor, med justering när det behövs, pepp och goda råd. En viktig del, anser vi, är att höja din individuella kunskap kring kosten och vad den gör för kroppen.

12-veckorspaketen kan du välja med eller utan träningsprogram. Rådgivning kring rörelse ingår i båda 12-veckors-paketen, men vill du ha ett skräddarsytt träningsprogram väljer du den tjänsten separat, eller väljer paket "Kost och träning".
I appen du får tillgång till ligger det recept om du behöver inspiration, du kan även lägga in dina egna. Vi kan i undantagsfall leverera en hel veckomeny. Vår filosofi är dock att du efter en tid, med stöttning av oss, har fått nya vanor, som är hållbar många år framöver. Du får hjälp av oss hitta din väg, med dina favoritråvaror och recept, och inte efterleva matmenyer som slutar komma efter att programmet är slut. Vi vill lära dig att leva hälsosamt resten av livet.

Tidsperiod: 12 veckor
Pris: 4995:- ex moms

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss!

⇢ Jag behöver detta!

Du får ett fint digitalt dokument med dina mål, kostanalys och rekommendationer efter första veckan. Det finns också plats att skriva anteckningar och delmål.

Obs! Ingår ej i vår mindre kostanalys.

VÅR MINDRE KOSTANALYS

Detta paket är för dig som önskar en kortare tidsperiod. I vår mindre kostanalys ingår det första samtalet, tillgång till vår app där inställningarna är anpassade efter dig, samt stöttning via vår chat i appen. 

Tidsperiod: 4 veckor
Pris: 1795:- ex moms

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss!


⇢ Jag behöver detta!


Rådgivning kring rörelse ingår i detta paket, men vill du ha ett skräddarsytt träningsprogram väljer du även tjänsten Träningsprogram

TRÄNINGSPROGRAM

Generell rådgivning kring motion och rörelse ingår alltid i våra kostprogram och i vår individuella klimakterierådgivning. Vill du ha ett skräddarsytt träningsprogram anpassat efter dina mål och dina förutsättningar, så väljer du detta paket. Det kan köpas fristående eller kombineras med våra kostpaket.

⇢ Ja, jag vill ha detta!

KOST- & TRÄNINGSAPP

◦ Alltid individualiserat 
◦ Inspirerande recept 
◦ Tränings- eller rörelseprogram 
◦ Direktkontakt med MenoMighty via chatfunktionen
◦ Ingår i alla våra kost- och träningspaket

12 VECKORS PAKETET

I detta paket ingår ett första kortare samtal, där vi kartlägger dina mål. Denna information används sedan för att justera totalt energi- och makrointag (det vill säga andel protein, kolhydrater och fett). Inställningarna i appen är därför anpassade efter just dig. Vi har sedan löpande kontakt med dig för återkoppling, pepp och om det behövs ytterligare justering av parametrarna.

Du får tillgång till vår app där du registrerar mat och rörelse. I appen ligger det recept om du behöver inspiration, du kan även lägga in dina egna. Den briljanta sökfunktionen gör att du kan söka både på råvara, näringsämnen och energinivå.

Anledningen till att vi har 12 veckors paket är att det generellt sett tar denna tid för att förändra sina vanor och även se en förändring i kroppskonstitution, om det är vad du önskar.

TOLV VECKORS PAKETET

I det här paketet ingår ett första möte med kostrådgivare , därefter får du tillgång till vår app som kommer att avspegla dina individuella mål. Du har tillgång till din kostrådgivare via chatfunktionen i appen. Förutom detta har du återkoppling vid fem tillfällen med din kostrådgivare. Du får också en dokumentation i form av ett fint dokument som mailas till dig, med din kostanalys och dina individuella förutsättningar och mål, liksom råd utefter detta.

Tidsperiod: tolv veckor
Pris: 4995:- 


Använd gärna ditt friskvårdsbidrag hos oss!


⇢ Jag behöver detta!

LILLA PAKETET: PER MÅNAD

Tillgång till appen, med individuellt inställda parametrar (kommuniceras över e-post), och kontakt med kostrådgivare över chattfunktionen i appen.

Tidsperiod: per månad
Pris: 395:- per månad


JUST NU!
Erbjudande att prova vårt lilla paket gratis en hel månad. Läs mer här!