Jessica - min story och varför jag samarbetar med MenoMighty

Må bra genom att hjälpa andra

Med nästan tre decennier i frisörbranschen och som Make up artist har min resa tagit mig världen runt, där jag inte bara skapat frisyrer för musikaler, shower och musikvideos, utan även delat min kunskap genom vidareutbildning av frisörer. Under flera år har jag även haft den stora äran att sitta i juryn för Årets Frisör i Sverige.

Mitt hjärta klappar extra för det nära mötet med mina kunder. Att vara där för dig, hjälpa dig och vara ett stöd genom livet för dig, är min passion. Med djupa kunskaper inom hår och hårbotten samt en förmåga att lyssna och förstå mina kunder har jag byggt meningsfulla relationer under åren.

I dagens spännande tid, där samtal om klimakteriet äntligen börjar lyftas fram, har jag aktivt valt att fördjupa mig i ämnet. Att hålla mig uppdaterad och fortsätta vidareutbilda mig är en självklarhet för mig. Det är min strävan att vara i framkant av kunskapen och erbjuda dig de senaste och mest relevanta tjänsterna inom min bransch. Fortsätt gärna att följa med på min resa där jag kombinerar passion, erfarenhet och det senaste inom hårvård, allt med ett hjärta som klappar för dina behov och välbefinnande.

Är du i klimakteriet?