Idha - det här är jag

Hitta din kapacitet!

Att ha viljan att förstå andra människor och vara nyfiken är grundförutsättningar inom professionen som Personlig tränare och Kostrådgivare. Det är just det, nyfikenheten om vår egen kapacitet som jag aldrig kan tröttna på att lära mig mer om, se och uppleva. Hur vårt mindset och inställning till saker som sker påverkar hur vi hanterar situationer. Och hur vår fantastiska kropp bär oss genom livet och dess olika toppar och dalar den får vara med om. Det finns så oändligt med kunskap att lära inom detta - en icke sinande källa, vilket är bra för en sökare som jag. 

Jag brinner för hälsoperspektivet som helhet och jag har valt att certifiera mig inom personlig träning, kost, löpning och som klimakterie-coach av just anledningen att få fördjupa mig inom ämnet för att kunna hjälpa andra; till exempel hur vi kan planera träning och kost så bra som möjligt, utifrån sina förutsättningar och behov. Eller väcka ett intresse hos en ointresserad, eller att få locka fram den inre kapaciteten hos någon. Hälsovinsterna brinner jag för, och de är många!    

Att vara mitt i livet är stundtals utmanande. Det är just kunskap som ger förståelse kring det som sker med oss kvinnor mitt i livet. Jag är 41 år och har två barn på 11 och 14 år. Förutom det faktum att tiden bara springer iväg förändras även kroppen, den beter sig inte som den gjort tidigare och jag märker hur vikten av regelbunden vila och sömn blir mer och mer viktig. Vi har alla våra olika områden vi brottas med men någonstans känns det skönt att veta att jag och du, inte är ensam. Jag är och har alltid varit en positiv och ödmjuk person och just ödmjukhet tror jag är en viktig insikt att bära med sig i tider som är tuffare än andra där du själv inte har hela kontrollen. Livet! Tillsammans tycker jag vi var och en försöker möta det ödmjukt, bestämt och nyfiket. 🙂

Många av oss kan redan mycket, men ibland behöver vi bli påminda eller bara ledas in på rätt väg när vi går vilse. Glöm inte bort att du är unik och förtjänar det bästa! 

Med värme - Idha

Cecilia - Min story och varför jag samarbetar med MenoMighty